Η επιχείρηση WeMed είναι μια Ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας με σκοπό την αποκατάσταση και την αποθεραπεία των ασθενών καθώς και την βελτιστοποίηση των μέσων που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες στον κλάδο της υγείας. Διαθέτει σύγχρονο και ζεστό χώρο με ευρεία επιλογή προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένα πολλά και διαφορετικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται είτε μεμονωμένα, είτε συμπληρωματικά μεταξύ τους, και συγκεκριμένα: Ιατρικά βοηθήματα, κλίνες για οικιακή και νοσοκομειακή χρήση, χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια, βαδιστικά βοηθήματα, ορθοπεδικά και ορθωτικά βοηθήματα (νάρθηκες – κηδεμόνες – ειδικά πέλματα κ.α.), προϊόντα οξυγονοθεραπείας, ξενοδοχειακό εξοπλισμό ιατρειών, φυσικοθεραπευτηρίων και εν γένει σχετικών επαγγελματικών χώρων, αναλώσιμα προϊόντα, χειρουργικά εργαλεία μίας ή πολλαπλών χρήσεων, επιδεσμικά προϊόντα, αθλιατρικά προϊόντα, προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς ενώ αναλαμβάνονται και επισκευές χειρουργικών εργαλείων.

Στον χώρο της WeMed οι επισκέπτες δεν είναι απλώς συναλλασσόμενοι πελάτες, έχουν περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία γνωρίζοντας και δοκιμάζοντας τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν αποφασίσουν να τα αγοράσουν.

Προσδοκία της επιχείρησης WeMed είναι να αποτελεί έναν προορισμό όπου κάθε ενδιαφερόμενος, ασθενής ή μη, ανεξαρτήτως ηλικίας ή πάθησης, μπορεί να ενημερωθεί για τα προϊόντα μας, να βρει αυτό που ψάχνει ή να ανακαλύψει κάτι καινούριο.

Ο Σπυρίδων Δ. Καλλιώρας, ιδρυτής της εταιρείας, σπούδασε στην Ελλάδα το έτος 2003 Τεχνικός Ιατρικών Μηχανημάτων στο Ι.Ι.Ε.Κ Δέλτα και εν συνεχεία κατά τα έτη 2005 - 2011 στο University of Bradford – West Yorkshire - United Kingdom στο Τμήμα ΒEng Medical Engineering, ενώ το 2016 ολοκληρώσε το πρόγραμμα του Meditterean Collage στο τμήμα του Executive Diploma in Health Care Manangement.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Είναι η επιχείρηση WeMed να αποτελεί σημείο αναφοράς για να απολαμβάνουν όλοι μοναδικές εμπειρίες υγείας και παροχής υπηρεσιών.

ΠΑΘΟΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Πάθος για εμάς σημαίνει να προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, όχι μόνο γιατί πρέπει άλλα κυρίως γιατί θέλουμε να σας το προσφέρουμε, γιατί μας «γεμίζει» με θετική ενέργεια και με αισιοδοξία. Με ομαδικό πνεύμα θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, τόσο ατομικούς όσο και για την επιχείρησή μας και με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε. Για τον επισκέπτη μας, το πάθος και η δημιουργικότητά μας αντικατοπτρίζεται στις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές που του παρέχουμε.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Πιστεύουμε ακράδαντα πως κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στον σεβασμό, στην ειλικρίνεια, στην συνέπεια και στην υπευθυνότητα. Οι παραπάνω αξίες διέπουν τις σχέσεις μας τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας. Στόχος μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά και να ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα και εχεμύθεια.

Η επιχείρησή μας είναι πελατοκεντρική, για αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε, να σας υποστηρίξουμε και να σας παρέχουμε τεχνογνωσία που αποκτήθηκε μετά από εξειδικευμένες μακροχρόνιες σπουδές και εμπειρία και όχι απλώς από επαναλαμβανόμενες και στάσιμες πρακτικές και μεθόδους που κυριαρχούν στην αγορά χωρίς όμως γνωστικό υπόβαθρο και προοπτικές εξέλιξης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Καινοτομούμε χάρη στις επιστημονικές μας γνώσεις και στη δέσμευσή μας για αυτοβελτίωση, μέσω της διαρκούς ενημέρωσής μας, της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας και της αδιάκοπης προσπάθειάς μας για πρόοδο.

Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για δημιουργία και αλλαγές, σημειώνοντας μικρές «νίκες» στον τομέα μας που αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης νίκης που μας πάει πιο μπροστά.